maanantaina, tammikuuta 24, 2011

no i cant stop this feeling.. dämn :/ sun moka.

Ei se hiihto niin kamalaa ollutkaan. - Whaat?
Hiihdettiin yhteensä 5 km lenkki ja lopuks pelattiin hankijalkapalloo. Siinä mä pärjään, paljon paremmin kun jalkapallossa.

Oli niin hyvä päivä, että leivoin jopa leipää. Siit tuli nopeesti valmista, mutta äsken maistoin. Ehkä liikaa suolaa. Vähän ketuttaa. Enskerralla sitte paremmalla tuurilla ;)

Aika jännä miten eräät ihmiset jaksaa muistuttaa mua edelleen n. vuoden vanhasta asiasta... Kaiken huippu on se, että ne nauraa sille vieläkin. Pakko olla että ne haluu kiusata, mutta eivät oo keksiny mitään uutta syytä. :D

Olen tullut siihen tulokseen, ettei Facebookissa, Galleriassa, eikä missään muuallakaan netissä tapahdu enää yhtään mitään. Ainoastaan blogeihin kirjotetaan.

JA MISSÄ KUVAT? Aina on näin pimeää ja sitten tulee keltaisia kuvia ja ei en tykkää. Onko paska kamera? -No ei.. Uutta vailla.

Onko muita jotka katsoo Gleetä? Voih mä rakastan sitä sarjaa. Se on yhtäaikaa nolo, romanttinen ja koskettava. Saa nauraa ja itkeä. Aww. Eihän tämä ihkutus tähän lopu. Pitää vielä mainita: Finn Hudson ♥

2 kommenttia:

  1. Gleen ekatuottari katottu! Tokaa en oo vielä ladannu:-)

    VastaaPoista